[AFGELAST] Festival van de Uitvoering

[AFGELAST]

Het festival van de uitvoering gaat dit jaar helaas niet door ivm de onzekerheid over het verloop van het coronavirus en de onmogelijkheid om onder de huidige omstandigheden de voorbereidingen op voldoende kwalitatief niveau te treffen. 

 

*********

Ook dit jaar werkt de VGS samen met VNG Realisatie in de organisatie van het 'Festival van de Uitvoering', hét jaarlijkse congres voor gemeentelijke topambtenaren. Net als vorig jaar verwachten we tientallen secretarissen en honderden andere gemeentelijke managers.

Speciaal programma voor secretarissen

Leden van de VGS kunnen aan het hele programma deelnemen, maar zijn van 11.00-15.00 ook welkom in de VGS-ruimtes, waar we een programma op maat aanbieden.  Als bijzondere spreker hebben we inmiddels Daan Roovers (denker des vaderlands) vastgelegd. Ook Chris Kuijpers (Directeur-Generaal Bestuur & Wonen bij BZK) wil komen om het gesprek aangaan over samenwerking tussen overheidslagen. Daarnaast is Samen Organiseren natuurlijk goed vertegenwoordigd en bieden we een aantal deelsessies aan. 

Mis het niet!

Het Festival richt zich op ambtelijk topmanagement en strategisch adviseurs binnen gemeenten. Succesvolle elementen van vorig jaar brengen we weer terug, zoals de gemeentelijke wrap up-tafels, waar je met jouw eigen medewerkers de dag kan afsluiten en kan terugblikken op wat iedereen meeneemt naar huis. Kom dus met je hele MT! 

Meer informatie en inschrijven via de website van het festival: https://vngfestivalvandeuitvoering.nl/welkom

 

Inschrijven

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.