Jacht v2

Congres 'de Jacht op Publieke Waarde'

Op woensdag 24 november (14.00-19.00) is er een congres over “de Jacht op Publieke Waarde” gepland. Wij organiseren dat samen met Berenschot en stellen je aanwezigheid enorm op prijs. Het congres vindt plaats in Het Spoorwegmuseum (Utrecht) en als de omstandigheden het toelaten, maakt een borrel onderdeel uit van het programma. 

Tijdens het congres gaan we met topmanagers van gemeenten, provincies en Rijk in gesprek over hoe je in de huidige uitdagende maatschappelijke context tot publieke waarde kunt komen. Want dat blijkt telkens maar weer weerbarstige materie. Het gesprek geven we mede vorm langs de lijnen van het nog te verschijnen boek over de “Jacht op Publieke Waarde”. In dit boek staan de huidige maatschappelijke context én tal van basisprincipes rond het realiseren van publieke waarde beschreven. Wil je alvast een inkijkje in het boek de Jacht op publieke Waarde klik hier

Op 24 november bespreken we de vraag: wat betekent dit verhaal voor jouw organisatie en jouw medewerkers én hoe kan opgavegericht werken bijdragen? Doel is uiteraard om van elkaar te leren en uiteindelijk tot een aantal gedeelde conclusies te komen.

Meld je vast aan bij ingrid@gemeentescretaris.nl. Het boek krijg je vanzelf toegestuurd.