UITGESTELD "Gedoe in je organisatie, wat betekent dit voor jouw rol en voor jezelf"

Vanwege de situatie omtrent het corona-virus, kunnen we de bijeenkomst niet door laten gaan. Er wordt een nieuwe datum in het najaar gezocht. Dit communiceren we via de nieuwsbrief. Iedereen die zich heeft aangemeld voor de bijeenkomst in maart zal ook via een uitnodiging op de hoogte worden gebracht van de nieuwe datum.

 

Voor gemeentesecretarissen om te balanceren tussen adviseren en aansturen. Zeker op de momenten dat er iets speelt in je organisatie. Dubbelrollen, zoals het zijn van opdrachtgever voor een onderzoek, maar ook goede werkgever zijn voor de mensen die gehoord worden. En dat is maar een van de vele voorbeelden. Hoe kun je dit combineren? Of moet je een keuze maken? En hoe ga je om met integriteitskwesties binnen het college of je organisatie. Kortom: genoeg te doen!

In deze bijeenkomst zullen Alexander van Mazijk (gs Leidschendam-Voorburg) samen met Martine van der Valk (zijn voormalige concerncontroller) en Boudewijn Marinussen (gs Lisse/vertrouwenspersoon) hun ervaringen met je delen. Het kan je helpen als in jouw organisatie lastige vraagstukken op dit gebied gaan spelen.

Tijd: 15.30-19.00 uur 
Plaats: Zeist

Voor een lichte maaltijd wordt gezorgd.

Inschrijven kan via vgs@gemeentesecretaris.nl

 

Inschrijven

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.