VGS congres 2022 - Het geheim van werkgeluk ligt in de kop van NH!

De gemeentes Schagen, Hollands Kroon, Texel en Den Helder heten u van harte welkom bij het 75ste VGS congres.

Een gezond lijf, werk wat er toe doet en een fijne band met andere. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten van werkgeluk. Maar hoe bereik je dat en belangrijker nog hoe help je jouw medewerkers en de inwoners van je gemeente om daar te komen. Want een salaris verdienen is belangrijk, maar ieder mens verdient geluk.

We nodigen je uit voor het VGS congres in de Kop van Noord-Holland op 22 en 23 september 2022. Daar gaan we graag met jou in gesprek over alles wat ons werkgeluk beïnvloedt en delen we zoveel mogelijk praktische kennis over goed werkgeverschap. Dus mis de boot niet en reserveer alvast de datum in je agenda!