Een kijkje in de keuken van de secretaris van Veenendaal

"Als jouw primaire taak is om de belangen van de gemeentesecretaris te vertegenwoordigen, is het van belang dat je weet wat deze rol precies inhoudt. Natuurlijk kun je er genoeg over lezen en praat je met secretarissen waardoor je al een goed beeld van de functie van gemeentesecretaris hebt. Maar toch is het goed om in de praktijk te ervaren hoe iemand deze rol vervult. En dat heb ik de afgelopen maand mogen doen bij gemeentesecretaris Sjoukje Deelstra in Veenendaal.

Samen hebben we twee dagen doorgebracht waar verschillende facetten en rollen van de gemeentesecretaris naar voren kwamen. Daarnaast heb ik informatie en kennis opgehaald en kon ik ook informatie en kennis brengen. Het waren leerzame én gezellige dagen. Veel dank aan Veenendaal en Sjoukje voor het warme welkom en de gastvrijheid!

En dit smaakt naar meer! Om verbinding te houden wil ik dit vaker gaan doen. Lijkt het je ook leuk om mij een kijkje te laten nemen in jouw keuken? Neem dan contact met mij op via esther@gemeentescretaris.nl."

- Esther Sommers, directeur VGS-bureau