Opleiding ervaren gemeentesecretarissen - meld je gauw aan!

Op 23 en 24 november a.s. start de tweede editie van de opleiding voor ervaren gemeentesecretarissen. De opleiding wordt aangeboden door de Vereniging van Gemeentesecretarissen in samenwerking met de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB).

De opleiding biedt een rijke leerervaring, toegespitst op de rol en functie van de gemeentesecretaris en met oog voor ontwikkelingen en vraagstukken die voor de gemeentesecretaris van groot belang zijn. Samen met inspirerende, gezaghebbende docenten en ervaren practitioners, die theorie en praktijk kunnen verbinden, worden jouw denkramen verruimd. Daarnaast is er intercollegiale reflectie: door gezamenlijk op het balkon te gaan staan van spannende momenten, relaties en verantwoordelijkheden in het eigen vakmanschap, faciliteren we het leren van elkaar.

De opleiding is bedoeld voor ervaren gemeentesecretarissen. Er kunnen maximaal 14 gemeentesecretarissen deelnemen, en het zit nu voor de helft vol. Wil je graag mee doen? Wacht dan niet te lang met inschrijven!