Tips voor VGS website en jouw profiel

Begin dit jaar hebben we als VGS een prachtige nieuwe website gekregen met veel meer functionaliteiten. Ook is aan de website de ledenadministratie gekoppeld. Omdat alles net even anders werkt, geven we je wat tips.

Inloggen VGS-besloten site

Voor het inloggen op het besloten gedeelte van de VGS-website heb je altijd de volgende gegevens nodig:

Gebruikersnaam: voor(tussenvoegsel)achternaam
Wachtwoord: Dit heb je zelf eenmalig aangemaakt

Heb je geen begin dit jaar geen wachtwoord aangemaakt of ben jij jouw wachtwoord vergeten dan kun je bij het inloggen voor 'wachtwoord vergeten' kiezen. Op jouw zakelijke e-mailadres ontvang je dan alle informatie voor het aanvragen van een nieuwe wachtwoord.

Jouw eigen profiel

Op de besloten site kun je de contactgegevens van jouw collega VGS-leden zien. Wil jij iets wijzigen in jouw profiel dan kan dat met de knop 'profiel bewerken'

Foto
Jouw profiel maak je nog persoonlijker door een foto te uploaden. Dit kan heel eenvoudig en doe je ook via den knop 'profiel bewerken'.

Functiewijziging doorgeven

Ga je als gemeente- regiosecretaris of loco naar een andere gemeente om daar gelijke werkzaamheden te verrichten dan kun je dit eenvoudig aan ons doorgeven. Log in op de besloten site en kies voor de knop 'functieverandering doorgeven'.