Amersfoort

Bij gemeente Amersfoort maken we werk van jezelf kunnen zijn door structureel te werken aan een positieve en veilige werkomgeving. Een omgeving waarin ruimte is voor verschillende zienswijzen. Zo ontstaan nieuwe ideeën en leren we van elkaar. En ook die manier van werken draagt bij aan mijn werkgeluk.

Iemand die bijzondere talenten had en zichzelf bleef vernieuwen is Piet Mondriaan. In 2022 is het 150 jaar geleden dat hij in Amersfoort werd geboren. Het Mondriaanhuis eert Piet Mondriaan in dit jubileumjaar met een manifestatie onder de titel ‘Feest van Verbeelding’. Wil je een bezoek brengen aan het Mondriaanhuis? Wees welkom en ik wens je veel inspiratie en werkgeluk toe!

mondriaan schilderij2 v2

Voucher voor 'Feest van verbeelding' in het Mondriaanhuis

Kortegracht 11 Amersfoort
www.mondriaanhuis.nl

Aanmelden: stuur voor 1 januari 2023 een mail met je contactgegevens naar externebetrekkingen@amersfoort.nl o.v.v. Doosje vol werkgeluk. Je ontvangt dan twee gratis kaartjes.

nico kamphorst v2

Nico Kamphorst

Gemeentesecretaris Amersfoort

Werkgeluk is voor mij:
Dat mijn persoonlijke waarden, innerlijke drijfveren en talenten overeenkomen met het werk dat ik doe. Oft ewel; weten wie je bent, weten waar je kracht ligt én die persoon kunnen en mogen zijn in je werk.