Baarn

Vorstelijk Baarn is een stad met vele parels; bekend zijn Lage Vuursche, paleis Soestdijk en Kasteel Groeneveld. Maar dat zijn er maar een paar…. de eerste Baarnse Tino laat de rijke historie van Baarn zien, met mooie beelden van onze prachtige stad. Graag deel ik deze mooie plekken met anderen, zodat zij er ook inspiratie uit kunnen halen. Daarnaast is de Tino– the national brand for local stories, een slim vernieuwend concept om meerdere lokale ambities een plek te geven. Het levendig houden van de stad, op een moderne manier die jongeren ook kan trekken, met oog voor de geschiedenis maar ook voor de kleine portemonnee. Storytelling vind ik ook een mooie manier om te verbinden en te boeien.

Deze kaart dient als exclusief voucher om de eerste Tino in Baarn te bezoeken

Tino’s zijn leuke en leerzame belevingen voor jong en oud. De tiny experiences zijn stuk voor stuk uniek, laagdrempelig en (binnenkort) te vinden in diverse centrumgebieden.

De Tino show in Baarn neemt je mee op avontuur in en over Baarn, van vroeger tot nu, op een uitzonderlijke manier: in een lift. Dit is echter geen gewone lift ...Laat je verrassen door waar je terecht komt en hoe je daar komt!

baarn03 v2

Voucher voor bezoek Tino, een innovatief belevingsconcept

Laanstraat 42 | Baarn | www.tinos.nl

Aanmelden via www.tinos.nl/ikkomgraag
Deze voucher is geldig tot 31 december 2023

cynthia greveld

Cynthia Creveld

Gemeentesecretaris Baarn

Werkgeluk is voor mij:
Leiderschap bieden voor de talenten en toewijding van mensen om mij heen, ten dienste van de inwoners en wereld.