Bodegraven Reeuwijk

Wandelen is hartstikke goed voor je: je haalt een frisse neus, je werkt aan je conditie, je krijgt er energie van en je komt er helemaal van tot rust.

In Bodegraven-Reeuwijk wandel je eindeloos langs mooie inspirerende locaties die de dorpen, geschiedenis en unieke ligging verhalen. Plekken, speciaal voor het doosje vol werkgeluk op de kaart gezet en tot stand gekomen door samenwerking tussen vrijwilligers, organisaties en de gemeente.

In centrum Bodegraven zijn Raadhuisplein, Marktstraat en Rijnkade dankzij inwonersinitiatief “Hart in Bodegraven” verfraaid. Bewonder cultuurhistorische schatten in het nieuwe Kaas Museum met VVV, en werken van lokale kunstenaars in het Groene (H)Art Huys.

Vanaf het duurzaam opgezette park Landal de Reeuwijkse Plassen in het prachtige natuurgebied in Reeuwijk, is het ook fantastisch wandelen. Ga dan ook naar het door vrijwilligers gerunde Streekmuseum. Uit de ontwikkelkracht en het werkplezier van mijn collega’s, de vrijwilligers en de organisaties, spreekt trots en werkgeluk. Wandel er doorheen! 

bodegraven reeuwijk02 v2

Wandelkaart - eindeloos wandelen langs inspirerende locaties

Aanvragen: QR-code of een hard-copy via Saskia de Wit; sdewit@bodegraven-reeuwijk.nl
Te innen tot 31 december 2023. 

Lizet Keijzers

Lizet Keijzers

Gemeentesecretaris Bodegraven-Reeuwijk

Werkgeluk is voor mij:
Samen maatschappelijk meerwaarde creëren met sociale bewogenheid, bevlo- genheid en passie.