Dordrecht

Elk jaar beginnen we met een toast uit te brengen en zeggen dan vaak: ‘gelukkig nieuwjaar’…Geluk, wie wil dát niet? En in je werk? Wat betekent ‘werkgeluk’? Zelf streef ik er niet perse naar, maar voel me wel gelukkig. Gewoon omdat je iets voor de ander kan betekenen. Wat klein is en goed, nog groter maken en mensen er trots op laten zijn.

Geluk is een gevoelsmoment van dat iets lijkt te lukken

Zoals de nieuwe naam van de Drechtstedenlijke gemeente bekend maken. Mijn hart klopte sneller: je stelt je kwetsbaar op met elkaar … en dan … een luid applaus als iedereen trots is op SmartDeltaDrechtsteden én dat ook met veel liefde uitdraagt. Een traan zat er in mijn oog: geluk, omdat het gelukT is… met elkaar.

Laat je geluk niet door anderen bepalen. Ga niet zitten wachten tot het geluk je bereikt. Zoek niet daar waar je het geluk niet kunt vinden. 

Kom naar Dordrecht en kom in balans door goede gesprekken over wat je beweegt, onze verbinding en wat ons inspireert. Een bezoek aan ons Dordrechts Museum mag daarbij natuurlijk zeker niet ontbreken, want het zal je raken. 

dordrecht02 v2

Vrijkaarten voor het Dordrechts Museum

Op vertoon van de kaart uit het Doosje vol werkgeluk krijg je toegang voor 2 personen Geldig tot 31 december 2023 | Museumstraat 40 | open van di t/m zo 11.00 - 17.00 uur

Aanmelden is niet nodig.

carlo post

Carlo Post

Gemeentesecretaris Dordrecht

Werkgeluk is voor mij:
Samen een aantrekkelijke uitdaging realiseren.