Edam-Volendam

Onze ondernemers en inwoners staan bekend om hun harde werken, zowel de bouwbusjes als de vele innovatieve ondernemingen die opkomen. Hoe je een feestje viert, weten ze ook: Volendam op De Dijk, het stadion van De FC en tijdens de kermis getuigen hiervan. De gemeente is bekend om de sport op hoog niveau (turnen, handbal, voetbal) en kent meerdere olympische kandidaten. En uiteraard is de gemeente bekend om de muzikanten en de paling(sound). Het leven wordt geleefd.

Zorgen voor elkaar

Het geluk zit ook in een grote onderlinge betrokkenheid. Mensen kennen elkaar, zorgen voor elkaar en hebben samen een ongekend groot en actief verenigingsleven, voor jong en oud. Hard werken, samen vieren, geluk en zorgen voor elkaar, zijn nauw met elkaar verbonden. Dat maakt Edam-Volendam tot een unieke gemeente en een hele plezierige organisatie om te werken.

We bieden een vol en inspirerend programma langs de highlights van Edam-Volendam zoals het stadion van FC Volendam, een gesprek met de burgemeester, een lunch in een palingrokerij en een foto in Volendammer klederdracht. Bekijk het complete programma met tijden op de site van VGS.

volendam edam02 v2

Een dag met een compleet programma in Edam-Volendam

13 oktober 2022 | 10:00-14:00 uur | start bij FC Volendam

Aanmelden tot 1 oktober 2022 per mail bij bestuurssecretariaat@edam-volendam.nl 

Hans van der Woude

Hans van der Woude

Gemeentesecretaris Edam-Volendam

Werkgeluk is voor mij:
Dat ik elke ochtend ontspannen en met plezier naar mijn werk toe ga en daar de kans krijg om van betekenis te zijn voor de organisatie en voor de gemeente.