Land van Cuijk

Een nieuwe gemeente in een eeuwenoude regio. Een uniek en afwisselend gebied met 33 prachtige en krachtige kernen. Waar 90.000 inwoners samen ‘het goei leven’ vieren.

Groot denken, klein doen

We zijn in oppervlakte de grootste van Brabant. Maar in ons denken en doen staan we dichtbij de inwoners en de kernen. Groot denken, klein doen! Zo werken we samen aan ons nieuwe land.

In het Land van Cuijk schrijven we al eeuwenlang geschiedenis. Een stukje van die geschiedenis laten we je graag meebeleven. Kom naar het Land van Cuijk voor een wandeling in het eeuwenoude Maasheggengebied, UNESCO Man & biosphere. Of dompel je onder in het oorlogsverleden van onze regio in het Oorlogsmuseum in Overloon. We nodigen je van harte uit!

land van cuijk03 v2

Twee vrijkaarten voor het Oorlogsmuseum Overloon

Op vertoon van de kaart uit het Doosje vol werkgeluk mogen twee personen het museum (eenmalig) gratis bezoeken Cadeau aan te vragen tot 1 september 2023

Oorlogsmuseum Overloon | Museumpark 1 | Overloon

Meer informatie is op te vragen bij
communicatie@landvancuijk.nl of info@oorlogsmuseum.nl

Maasheggen UNESCO:
www.maasheggenunesco.com 

Johan Postma

Johan Postma

Gemeentesecretaris Land van Cuijk

Werkgeluk is voor mij:
Het bouwen aan onze nieuwe gemeente en onze nieuwe organisatie. Samen met een team van zo’n 800 gemotiveerde en gedreven collega’s. ‘Nieuw’ betekent ontdekken en pionieren. Dat is spannend maar geeft vooral ook energie.