Rijnconsult

Als kennispartner van de VGS gunnen wij iedere gemeentesecretaris een omgeving met blije collega’s, die effectief bijdragen aan de maatschappelijke opgaven waar jullie voor staan.

Over werkgeluk wordt misschien meer gepraat dan dat we het in de praktijk brengen. Volgens onderzoek gaat (werk)geluk in z’n algemeenheid over jezelf inbrengen, autonomie, bijdragen aan een hoger doel en zingeving. Een wezenlijk startpunt hierbij is bewustwording van je persoonlijke energiebronnen en dit zijn fysieke, emotionele, mentale én je persoonlijke waarden. Een soort pyramide van Maslow, maar dan net even anders. Hiermee komen we tot de kern van de zaak en kunnen we de code van werkgeluk kraken. Maar….jouw organisatie hierin (bege)leiden begint bij jezelf. In hoeverre ben jij je bewust van jouw energiebronnen, voed je ze en leef je ze voor? Rijnconsult trainers Bianca Meekers en Ernst Jan Reitsma gaan graag met jullie aan de slag in een workshop op een locatie waar werkgeluk geïntegreerd is in alles wat deze organisatie doet. Rijnconsult doet de workshop 2 x cadeau.

Programma

We starten met een korte inleiding van de organisatie waar we te gast zijn en gaan vervolgens ervaringsgericht en interactief met elkaar aan de slag. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Workshop - ervaringsgericht en interactief

Datum en tijd worden gepland in overleg met de deelnemers | Duur workshop: 4 uur | Locatie blijft nog even een verrassing

Meer informatie te verkrijgen bij Bianca Meekers | bianca.meekers@rijnconsult.nl | 06-30500767

Aanmelden kan tot 1 juli 2023 per mail bij secretariaat@rijnconsult.nl ovv. ‘workshop werkgeluk VGS’ 

bianca meekers

Bianca Meekers

Senior adviseur & trainer Rijnconsult

Werkgeluk is voor mij:
Ervaren dat mijn persoonlijke waarden en dat wat mij drijft , samenvalt met die van mijn organisatie of de organisaties waar ik voor werk.

Ernst Jan Reitsma

Ernst jan Reitsma

Senior adviseur & trainer Rijnconsult

Werkgeluk is voor mij:
Een beleving als gevolg van zinvol en goed werk dat ik heb bijgedragen.