Roerdalen

‘Klein geluk uit Roerdalen’: dat is de missie die we zo’n 10 jaar geleden formuleerden. Inmiddels is ons ‘klein geluk’ gegroeid tot een aanpak mèt inwoners in de dorpen en gedragen door medewerkers in de organisatie.

Voor bezoekers kwamen er door inwoners genomineerde geluksplekken waar de kennis uit positieve wetenschap praktisch wordt vertaald in opdrachten om meer geluk te ervaren. Op sommige plekken kan een gouden gelukstip worden afgehaald.

Je bent sowieso van harte welkom in Midden-Limburg, het dal van de Roer, in de 6 dorpen Vlodrop, Posterholt, Montfort, Sint-Odiliënberg, Melick en Herkenbosch, in de 9 gehuchten en in het Nationaal Park De Meinweg.

We ontwikkelden een geluksworkshop, die we ter gelegenheid van ons 75-jarig VGS-jubileum in een speciale editie aanbieden aan 15 VGS-leden. Tijdens de workshop wisselen we uit en houden we onszelf een spiegel voor. We bezoeken op de fiets geluksplekken en genieten van de omgeving en een lekkere lunch. De workshop wordt verzorgd door loco-secretaris Laurens Bijl (tevens gelukscoördinator). Ik ben erbij om in te leiden, om mee te doen en om ervaringen over en weer te delen.

De vlinder is een pimpernelblauwtje. Een vlinder die in Nederland vrijwel is uitgestorven. Deze vlinder is in Roerdalen het symbool voor ons “klein geluk”

kleingelukROZE

Geluksworkshop en een bezoek per fiets aan de geluksplekken

Deze dag is verplaatst van 23 juni naar 25 augustus | 11:00 - 16:00 uur

Aanmelden tot 9 juni 2023 per mail bij bmo@roerdalen.nl


www.roerdalen.nl/werken-aan-geluk 

jan lortije

Jan L'Ortije

Gemeentesecretaris Roerdalen

Werkgeluk is voor mij:
Je welkom voelen en met plezier samen werken.