Tilburg

Welkom in Tilburg: een stad die zichzelf telkens opnieuw uitvindt. Een innovatieve stad. Een stad die zich kenmerkt door een handen uit de mouwen mentaliteit. Een plek voor creatievelingen en levensgenieters. Een stad met een sociaal gezicht. Tilburg, een stad om trots op te zijn.

Werken in en met de stad doen wij dichtbij de inwoners, in de wijken en buurten. Buiten én in het stadhuis. Het nieuwe stadhuis is een omgeving waar het prettig werken is. Hier ontmoeten wij elkaar. Hier is er ruimte om ieders talent, kennis, competenties en vakmanschap in te zetten. Hier werken we met en voor de inwoners, partners en ondernemers.

Op www.stadhuistilburg.thuisbekijken.nl vind je een virtuele tour door ons nieuwe stadhuis. Navigeer jezelf door het gebouw, klik op de buttons en ontdek de verschillende kunstwerken die op elke etage te vinden zijn. Oude kunstwerken krijgen in het Stadhuis opnieuw plek. Maar ook nieuwe werken, gemaakt door lokale kunstenaars, hebben een prominente plek in het Stadhuis. De waardering voor onze geschiedenis en visie op het heden, zorgt ervoor dat we in verbinding staan met de stad. En dat is voor het werkgeluk van onze collega’s heel belangrijk! 

tilburg02

Virtuele tour door de nieuwe stadhuishal van Tilburg

Ga naar: www.stadhuistilburg.thuisbekijken.nl

aly van berckel v2

Aly van Berckel

Gemeentesecretaris Tilburg

Werkgeluk is voor mij:
In een organisatie werken waar iedereen vanuit eigen talenten, kennis, competenties en vakmanschap werkt aan de ambities in Tilburg.