Ron Suanet Castricum

Ron Suanet - Gemeente Castricum

Kortgeleden ontving ik van de GS van Heiloo, Ciska de Jong het schaap. ‘Ik denk dat jij er wel raad mee weet’. Als jullie Ciska haar bijdrage hebben gezien dan is het een hele opdracht om dat te kunnen benaderen; Wat is werkgeluk dan voor mij?

Dat zit hem voor mij in dienstbaarheid aan de samenleving. Het is een baan, maar feitelijk ook een beetje een uit de hand gelopen hobby. Genieten van de kleine dingen in het dagelijks contact. Maar ook het realiseren, onderhouden en doorgeven van je kennis aan elkaar.

Op de foto’s de eerste informatieavond voor de nieuwe raad van de gemeente Castricum, het schone drinkwater van het PWN op het strand gratis te tappen, het strandhotel Zoomers aan zee, het gesloopte oude postkantoor welke herrijst via twee hele mooie appartementsgebouwen “Romeo & Julia’ en een snuffelstage van de adjunct eilandsecretaris Roxanne Francees uit Bonaire aan Schagen, Alkmaar, Castricum en kort maar krachtig aan Landsmeer! Alvast het bestuur van de VGS gefeliciteerd met dit jubileum en het schaap is overgedragen aan Peter Küppers, GS van Landsmeer….(april '22)