Bereikbaarheid centrale congreslocatie Theater de Kampanje

Op donderdag 22 en vrijdagochtend 23 september a.s. vindt het VGS-congres plaats in Theater de Kampanje, Willemsoord 63, 1781 AS Den Helder.

Theater de Kampanje is gelegen op loopafstand van het NS-station Den Helder. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren op Willemsoord.

Met de trein
De Kampanje ligt op 900m (+/- 7 minuten) lopen van het NS treinstation Den Helder Centraal. Loop vanuit het station de Beatrixstraat uit. Steek de Weststraat over en gebruik het loopbruggetje voor de ingang van Restaurant Stoom om op het Willemsoordterrein te komen. Indien Restaurant Stoom geopend is, kunt u door het restaurant naar de Kampanje lopen. Indien Stoom gesloten is, loopt u langs Restaurant Kade 60 en Leuk!. Sla na Leuk! direct rechtsaf, daarna weer meteen rechts en volg de weg naar de hoofdingang van Theater de Kampanje.

Met de auto
Voor de deur van het theater kun je gratis parkeren. Op dit moment zijn er werkzaamheden op het terrein van Willemsoord en kan het druk zijn. Houd er rekening mee dat je niet altijd voor de deur kan parkeren maar de auto verderop moet parkeren. Verkeersregelaars wijzen u de weg. Vertrek daarom op tijd!