Workshop III - 'De kracht van waardering' door Jessica Kruijssen

Hoe mooi is het als medewerkers ervaren dat hun werk ertoe doet en dat ze werken in een organisatie die ertoe doet. Dat zij hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen, de ruimte krijgen om resultaten te behalen en ook daarvoor waardering ontvangen. En samen kunnen werken met collega’s waardoor ze plezier hebben en zich gesteund voelen.

Het gevoel gezien te worden, waardering en begrip te krijgen is een van onze basisbehoeftes. Het krijgen van oprechte waardering kan medewerkers enorm motiveren en gelukkig maken. Het stimuleert hen om hun best te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. We willen immers allemaal voelen dat we van belang zijn. Dat wat we geven en bijdragen ook gezien en gewaardeerd wordt.

De workshop bestaat uit een mix van wetenschappelijk onderbouwde informatie over gelukkig werken en succesvolle voorbeelden van waardering in organisaties. De geboden informatie wordt afgewisseld met aansprekende en inspirerende filmpjes, enkele oefeningen met de groep en concrete tips.

Jessica Kruijssen is een specialist in team- en organisatieontwikkeling. Ze ontwerpt en begeleidt verandertrajecten die individuen, teams en organisaties in beweging brengen, versterken en laten groeien. Het is haar kracht om dat op een energieke en creatieve manier te doen.