ICMA 2019

Dit jaar vindt in Nashville, Tennessee de 105e jaarlijkse conferentie plaats van de International City / County Management Association. Van 20 tot en met 23 oktober 2019 komen 3.500 deelnemers samen in het Music City Center, Nashville, Tennessee. Het is wereldwijd het grootste evenement voor lokaal bestuur.

Aanbod
The ICMA Annual Conference biedt scholing, informatie, inspiratie, verbinding, netwerkmogelijkheden, filmmateriaal, learning labs, innovatieve ideeën, praktische handreikingen en strategische adviezen om de uitdagingen in het lokale bestuur aan te gaan.

Ruim 150 (interactieve) presentaties, 300 gastsprekers en 200 standhouders op de beursvloer staan klaar om leden uit meer dan 25 verschillende landen te ontvangen.

Postconferenceprogramma
Aansluitend aan het congres organiseren we ieder jaar zelf extra activiteiten van culturele / educatieve aard. Zo waren wij in 2017 te gast op de universiteit van Austin, Texas om presentaties uit te wisselen over diverse actuele onderwerpen. In 2018 hebben wij een bezoek gebracht aan de Marinebasis in Annapolis.

Belangstelling?
Kijk op https://icma.org/events/2019-icma-annual-conference voor meer informatie. Ook delen collega´s die eerder hebben deelgenomen, graag hun ervaringen. Heb je vragen over het programma, de meerwaarde voor je gemeente of voor jezelf, de kosten of andere praktische zaken? Laat het even weten en bel of stuur een email naar bvanden.brink@wierden.nl.

Tot ziens in Nashville !  Bjørn van den Brink