Opgavegericht werken in de praktijk

Verschillende gemeenten zijn afgelopen jaren begonnen met opgavegericht werken. Woensdag 22 mei waren we in Woerden voor de tweede kennissessie over dit onderwerp. Aan de hand van voorbeelden uit Rijswijk, Winterswijk en Woerden brachten we succes- (en faal)factoren in beeld. Een interessante discussie, die we na de zomer voortzetten. In de wrap-up van de tweede sessie heeft Christian van den Berg weer even alles op een rij gezet.

Deel 3 van de leerkring is, met dank aan gastvrouw Annette van der Werf,  inmiddels gepland:
Datum  : woensdag 9 oktober 2019
Tijd       : 15.00 – 19.00 uur
Locatie : gemeentehuis van de nieuwe gemeente Altena, Sportlaan 170 in Almkerk.

Wil je meedoen, stuur dan een mail aan vgs@gemeentesecretaris.nl

De uitkomsten van de eerste sessie, eerder dit jaar in Dordrecht, kun je hier nog terugzien. Dank aan Christian van den Berg en Alwin Oortgiesen (zie foto) voor de enthousiaste organisatie!

Organisatoren Alwin Oortgiesen en Christian vd Berg