IMG 0424

Samenwerking

Vanuit expertrol advies geven en onderzoek doen naar thema’s, etc.

Kennispartners

 Bij de VGS werken we regelmatig samen met onderstaande kennispartners.

 

 • PwC

  PwC

  Kennispartner

  Bij PwC in Nederland werken ongeveer 4800 mensen met elkaar samen vanuit twaalf vestigingen.

  PwC Nederland helpt organisaties en personen de waarde te creëren waarnaar zij op zoek zijn. PwC is lid van het PwC-netwerk van firma’s in 158 landen met meer dan 236.000 mensen. Zij zien het als hun taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten.

 • BMC

  BMC

  Kennispartner

  BMC draagt bij aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector.

  Met raad en daad: advies dat anticipeert op nieuwe ontwikkelingen én praktische implementatie. Hierbij staat het maatschappelijk resultaat voor de inwoner, de leerling en de cliënt centraal.

 • Rijnconsult

  Rijnconsult

  Kennispartner

  Veel van onze opdrachten zijn niet meer als exclusieve adviesopdrachten te kwalificeren.

  Een Management Development programma staat vaak in het teken van een cultuurverandering. Het ontwerpen van nieuwe processen en structuren gaat vaak gepaard met het ter plekke met betrokkenen implementeren van de vernieuwingen. Een gesprek met een opdrachtgever over een inhoudelijk project heeft vaak ook een individueel coachend karakter.

 • ICMA International

  ICMA International

  Internationaal kennispartner

  ICMA helps local government professionals around the world create and sustain thriving communities through a range of activities.

  ICMA consults, trains and collaborates with local governments around the world to help strengthen communities and implement sound, innovative management and leadership practices in local governments, national ministries, academia, nongovernmental organizations and civil society groups in developing and decentralizing countries as well as in the U.S.