Banner VGS congres 2019 groot 002

VGS Congres 2019

Welkom op Walcheren


We verwelkomen je graag tijdens het VGS Congres op donderdag 26 en vrijdag 27 september 2019 op ons mooie Zeeuwse Walcheren. De gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen leggen de rode loper uit voor alle VGS-leden. Het belooft een zeer bijzondere editie te worden met inspirerende sprekers, uitdagende workshops en op unieke locaties aan de Zeeuwse kust.
Dit wil je niet missen!

 Thema gastheerschap

De gemeentesecretarissen op Walcheren, Aart van den Brink (Middelburg), Jo Steinbusch (Veere) en Martin van Vliet (Vlissingen) hebben gekozen voor het thema ‘Gastheerschap’. Martin van Vliet: “Als eindverantwoordelijke voor de gemeentelijke organisatie ben je een gastheer en zorg je voor een goede dienstverlening aan inwoners en ondernemers en stimuleer je dat medewerkers optimaal kunnen presteren.”

 Welkom op Walcheren

Tijdens het congres willen we je graag meenemen naar een aantal van de prachtige parels die Walcheren rijk is. Middelburg, Veere en Vlissingen vullen elkaar hierin goed aan. Samen hebben we veel te bieden: de mooiste stranden van Nederland, polders met historische dijkjes, monumentale gebouwen, een rijk aanbod aan kunst en cultuur, het bedrijvige Vlissingen met unieke boulevard en oude steden als Veere en Middelburg. Walcheren heeft vele gezichten die het ontdekken waard zijn: je bent van harte welkom op Walcheren!