Praktische informatie

Contact met de organisatie
In aanloop naar het congres zijn we goed te bereiken op vgscongres2019@middelburg.nl of telefonisch op 0118 675 652 of 0118 – 675 784 (secretariaat gemeente Middelburg).

Bereikbaarheid centrale congreslocatie de Lasloods
Op donderdagochtend 26 september en vrijdagochtend 27 september vindt het congres plaats in de ‘Lasloods’, onderdeel van de Kenniswerf Vlissingen, gezichtsbepalend industrieel erfgoed in de stad. Het adres is Tweede Binnenhavenweg 8, 4382 ZH Vlissingen.

De Lasloods is gelegen op korte afstand van het NS station Vlissingen. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de directe omgeving van de Lasloods of in de omgeving van het NS station. Borden en verkeersregelaars geven aan waar je kunt parkeren.

Kofferservice
Verblijf je in een van de vier voorgeselecteerde hotels, dan kun je gebruikmaken van onze kofferservice. Neem je bagage mee naar ‘de Lasloods’ en wij zorgen dat deze naar je hotel vervoerd wordt. Verblijf je bij een andere accommodatie, dan kunnen we je geen kofferservice bieden. Je kunt dan wel je bagage in onze garderobe kwijt.

Vervoer tijdens het congres
De plenaire programmaonderdelen, de workshops en het diner met feest vinden op diverse locaties op Walcheren plaats. Het vervoer gedurende het congres is voor je geregeld. Op donderdag- en vrijdagochtend rijdt onze pendeldienst eenmaal langs de voorgeselecteerde hotels om je voor start van het programma bij de ‘Lasloods’ af te zetten. Wil je hiervan gebruikmaken, zorg dan dat je vanaf 09.00 uur klaarstaat bij de ingang van je hotel.

Op donderdagavond vinden het diner en feest plaats in het Middelburgse Stadhuis en naastgelegen horecagelegenheid Zanzibar. Er vertrekt dan op twee momenten een bus, die langs de voorgeselecteerde hotels rijdt. Verblijf je bij een accommodatie die niet tot de voorgeselecteerde hotels behoort, geef het dan tijdig aan bij de organisatie via vgscongres2019@middelburg.nl.

De vertrektijden van de bus uit het centrum van Middelburg zijn 22.00 en 00.30 uur (na afloop van het feest).

Workshops
Op donderdagmiddag vinden er tien workshops plaats op vijf verschillende locaties. Je neemt deel aan twee workshops op dezelfde locatie. Je kunt je combinatie van twee workshops bij aanvang van het congres kiezen. Daarbij geldt dat wie het eerste komt, eerste keus heeft.

Bijzonderheden die we moeten weten?
Zijn er nog bijzonderheden waar wij van op de hoogte moeten zijn? Ook als je minder goed ter been bent, horen we dat graag op voorhand. Je kunt dit doorgeven via vgscongres2019@middelburg.nl.

Wijzigingen en annuleringen
Het kosteloos annuleren van je deelname is mogelijk tot 1 september 2019. Na deze datum zijn we wel genoodzaakt een factuur te sturen wegens reeds gemaakte kosten. Zijn er wijzigingen in je aanmelding, dan horen we dat ook graag. Ook hiervoor kun je ons bereiken op dit e-mailadres: vgscongres2019@middelburg.nl

Kosten voor het congres
De kosten voor deelname aan het VGS-congres 2019 bedragen een vast tarief van € 400,- (excl. btw) per persoon. Dit is inclusief lunch, diner, consumpties en documentatie. De hotelkosten zijn niet inbegrepen; die zijn voor eigen rekening.

Kennispartners
Het VGS-congres 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door de kennispartners: BMC, Rijnconsult en PwC.