Workshops

Een voorproefje van de inspirerende workshops. Er hoeft bij de inschrijving niet te worden gekozen voor een van de workshop, dit gebeurt op de eerste congresdag.

  •  Op prachtlocatie Neeltje Jans krijg je een workshop over netwerk-leiderschap en leiden we je rond in een de pijlers van de Stormvloedkering.

  •  In de historische Catharinakerk in Zoutelande (Blij dat je hier bent! ¯) vertelt Peter van Uhm je, vanuit zijn jarenlange ervaring als militair leider, zijn ervaringen met gastheerschap. Verder struin je met een gids over de gezellige boulevard en het strand van Zoutelande. 
  • We nemen je mee naar de toekomst van de gemeentesecretaris in het Stadhuis van Veere. Peter Blom van het Zeeuws Archief gaat terug in het verleden en duikt samen met je in de geschiedenis van de gemeentesecretaris. -> klik hier voor een voorproefje!
  • Aan boord van rondvaartboot de Denick krijg je een workshop ‘leiding geven aan een gastvrije organisatie’. Al varend door de Vlissingse havens van North Sea Port krijg je uitleg over de bedrijven, de beloodsing van deze unieke, grensoverschrijdende haven. 
  • Tijdens een wandeling door historisch Middelburg, ga je in gesprek met inwoners over hun dromen en ideeën over hun leefomgeving. Ze inspireren je over nieuwe vormen van samenwerking tussen de gemeente en de ‘buitenwereld’. Na de wandeling neemt dirigent Carlo Nabbe je mee in je rol van dirigent van de gemeentelijke organisatie in dit veranderende speelveld van samenwerking.