Uitdagende arbeidsmarkt - wat is de waarde van strategisch HRM?

Op donderdagmiddag 4 juli van 16.00 – 19.00 uur organiseren we een bijeenkomst voor gemeentesecretarissen en hun HR directeuren.

Supermarktketen Lidl is in 2020 voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Top Employer en in 2023 genomineerd voor de NVP HR Profile, de prijs voor het beste HR beleid. Deze titels geven aan dat het HR beleid van Lidl goed op orde is. Wat maakt hen een goede werkgever en hoe ziet hun HR beleid eruit? Sophie Geerts, HR directeur en tevens statutair bestuurder bij Lidl, vertelt over strategisch HRM en hoe je waarde kan toevoegen als je dit effectief inzet én over wat Lidl dagelijks doet om de eerste keus voor hun medewerkers te zijn in deze uitdagende markt. Ook vertelt ze hoe Lidl door Top Employer in de top 19 ranking is gekomen.

Sophie Geerts
Sophie Geerts-Jaspers, getrouwd met Martijn Geerts en moeder van twee (Matthijs & Sarah). Na haar studie Strategic Management aan de universiteit van Tilburg is Sophie als Management trainee gestart bij Lidl Nederland. In zowel Nederlands als Duitsland heeft zij diverse verkoop functies doorlopen. In 2016 heeft zij de stap gemaakt naar HR. In de functie als HR directeur en tevens statutair bestuurder is Sophie elke dag met haar team verantwoordelijk voor het welzijn van onze 21.000 medewerkers. Leuk om te weten is dat Sophie in 2023 één van de zes finalisten was voor de HRtop100 en uiteindelijk won zij de HRtop100 vakjury prijs!

De bijeenkomst vindt plaats in het mooie gemeentehuis van Hilversum waar we je om 16.00 uur van harte welkom heten. Om 16.30 uur start de presentatie. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje en lichte maaltijd. 

Je kunt je aanmelden via de rechterbutton op deze pagina. Omdat we ons kunnen voorstellen dat deze bijeenkomst ook interessant is voor jouw HR directeur is hij/zij van harte welkom. Bij jouw aanmelding kun je de naam en contactgegevens van jouw HR directeur vermelden.

We ontmoeten je graag op 4 juli in Hilversum!

Inschrijven

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.