VGS uurtje - Arbeidsmarkt gemeenten: de goede dingen doen en die dingen goed doen

De krapte op de arbeidsmarkt heeft gevolgen voor de dienstverlening van gemeenten aan inwoners en bedrijven. Nieuwe oplossingen in de eigen organisatie maar ook samenwerkingen tussen sectoren zijn nodig om tot innovatieve en toekomst vaste oplossingen te komen. Een voorbeeld hiervan is het convenant werkperspectief.nl waarin verschillende sectoren samenwerken aan complexe arbeidsmarktvraagstukken.

Op woensdagavond 18 januari van 19.30 - 20.30 uur geeft Jeroen Stolk, Secretaris van het Sectorfonds Luchtvaart, zijn visie op de arbeidsmarktvraagstukken en inspireert hij je om op een andere manier naar arbeidsmarktinformatie te kijken. Annet Doesburg, gemeentesecretaris bij de gemeente Dijk en Waard en bestuurslid van het A&O fonds Gemeenten, zal dit VGS uurtje begeleiden.

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.