VGS uurtje - Een fitte organisatie, hoe doe je dat? 

Als gemeentesecretaris zijn we in wezen allemaal een beetje antropoloog, verhalenmakers, organisatiegoeroes en minister van Feesten & Partijen. We vullen die rollen allemaal vanzelfsprekend anders in, maar voor een organisatieontwikkeling hebben we minimaal een boegbeeldfunctie.  

In Wageningen wordt vanuit het ontwikkelprogramma ‘Fitte Organisatie’ gewerkt aan ambities op langere termijn, gekoppeld aan meetbare en merkbare effecten voor medewerkers. Waarbij fit staat voor mentale en fysieke fitheid. Maar ook de Engelse vertaling: passend. Die gaan over harde en zachte interventies (collectieve ambitie, structuur, cultuur, kernwaarden, strategisch vermogen, sturing, bestuurlijk-ambtelijk samenspel, schuurfeestjes, uitvoeringskracht, verbinding, ontmoeting, arbeidsmarkt).  

En dat vraagt om een mooi gesprek met elkaar. In de nationale vitaliteitsweek, op woensdag 25 september van 16.00 – 17.00 uur vertellen Jasper de Wit, gemeentesecretaris Wageningen, en Sietske Goettsch, programmaleider Fitte Organisatie gemeente Wageningen, hun ervaringen en uitdagingen binnen dit ontwikkelprogramma en inspireren je om hierna met elkaar over in gesprek te gaan. 

Meld je snel aan!   

Inschrijven

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.