Praktische informatie voor deelnemers


Bereikbaarheid centrale congreslocatie Wilminktheater Enschede
De hoofdlocatie voor het VGS-congres op donderdag 16 september is Het Wilminktheater in Enschede. Het adres is Wenninkgaarde 40-42, 7511 PH Enschede. Op vrijdag zijn we op verschillende locaties in de regio, maar zorgen we voor vervoer terug naar de hoofdlocatie.

Het NS-station Enschede Centraal ligt op loopafstand (500 meter) van de congreslocatie. Parkeren kan in de Stationspleingarage of de Irenegarage. Beiden op loopafstand van het Wilminktheater.

Kofferservice
Verblijf je in één van de hotels met gegarandeerd vervoer? Dan kun je gebruikmaken van onze kofferservice. Neem je bagage mee naar het Wilminktheater en wij zorgen dat deze naar je hotel wordt vervoerd. Verblijf je bij een andere accommodatie, dan kunnen we je geen kofferservice bieden. Je kunt dan wel je bagage in onze garderobe kwijt.

Vervoer tijdens het congres
Wanneer je verblijft in een van de voorgeselecteerde hotels, is je busrit op donderdagochtend en -avond en vrijdagochtend gegarandeerd.

Social media
Gebruik #vgscongres2021 naar hartenlust!

Kennispartners
Het VGS-congres 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door de kennispartners: BMC, Rijnconsult en PwC.

Wijzigingen en annuleringen
Het kosteloos annuleren van je deelname is mogelijk tot 16 augustus 2021. Na deze datum zijn we wel genoodzaakt een factuur te sturen wegens reeds gemaakte kosten. Zijn er wijzigingen in je aanmelding, dan horen we dat ook graag. Hiervoor kun je ons bereiken op dit e-mailadres.  

Kosten voor het congres
De kosten voor deelname aan het VGS-congres 2021 bedragen een vast tarief van € 450,- (excl. btw) per lid van de VGS. Dit is inclusief lunch, diner, consumpties en documentatie. De hotelkosten zijn niet inbegrepen; die zijn voor eigen rekening.

Mocht het congres onverhoopt toch online worden gehouden, dan zal er voor deelname 50% van het oorspronkelijke tarief van €450,- (excl. btw) in rekening worden gebracht.

Contact met ons opnemen?
In aanloop naar het congres zijn we te bereiken via Aukje Posthumus, a.posthumus@enschede.nl

Kennispartners
Het VGS-congres 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door de kennispartners: BMC, Rijnconsult en PwC.