VGS 75 Jaar

Sinds 16 december 1947 ondersteunt VGS haar leden op inspirerende wijze. Om dit te vieren gaan we dit jaar op zoek naar nog meer werkgeluk. Geluksbeleving ontstaat bij het samen ontmoeten en delen!

Delen en ook ontmoeten doen we met het fysieke Doosje vol werkgeluk. Een mooie geschenkdoos wat we met en voor elkaar maken vol fijne en interessante belevenissen. De uitnodiging aan alle leden om bij te dragen aan het Doosje vol werkgeluk heeft al de eerste geweldige cadeau’s opgeleverd. Alle bijdragen komen op de kaarten in het doosje. Deze musthave wordt aan alle leden overhandigd tijdens het VGS Congres in september. Doe ook mee en stuur je idee in!

Image not found

Ontmoeten doen we op een bijzondere manier door het rondreizende Schaap met vijf potenTer ere van het Jubileumjaar gaat het schaap op reis naar de leden, van gemeente naar gemeente, en gaat zo helpen de rijkdom van onze vereniging die we met z’n allen vormen tastbaar te maken. Dit schaap krijgen leden bij hun afscheid, wanneer zij zich actief voor de vereniging hebben ingezet, iets hebben toegevoegd. Het is dus een compliment om het schaap in ontvangst te mogen nemen. Het schaap met de vijf poten staat als mascotte symbool voor de diversiteit van rollen van de gemeentesecretaris.  

Zonder reisschema is het schaap op pad gegaan. Het kan dus zo maar zijn dat een collega GS het schaap in je armen drukt! Zo zorgt het schaap voor persoonlijke contactmomenten en dat je een kijkje in de keuken van een collega kunt nemen. 

Op deze pagina is al dit werkgeluk te volgen en wordt regelmatig aangevuld met inspirerende berichten!