Doosje vol werkgeluk

Het “Doosje vol werkgeluk” wordt een doosje vol met schatten, met inspirerende en leuke cadeaus voor en door gemeentesecretarissen. Alle leden van de VGS ontvangen het doosje tijdens het congres op 22/23 september om er daarna mee het land in te trekken en verrijkt te worden! 

Doe mee met een cadeau
Dit is een unieke kans om je drijfveren, ideeën en dromen met collega’s te delen. Niets mooiers dan collegiale inspiratie en ontmoeting!
Doe mee en vul een kaart door te schrijven wat je wil aanbieden en/of cadeau doen. Wat zorgt voor werkgeluk binnen jouw gemeente en wil je graag delen met collega’s? Je cadeau(tje) mag uitvoerbaar zijn vanaf eind september tot ver in 2023.

Enkele voorbeelden van zo’n cadeau: 
* Nodig collega’s uit om jou op een bijzondere locatie in jouw gemeente te ontmoeten om kennis te maken met jouw praktijk als gemeentesecretaris.
* Organiseer een inspirerende workshop, lezing of een bijzondere bijeenkomst met een mooie inhoud.
* Biedt een mooi product aan dat tekenend is voor jouw gemeente en wat opgehaald kan worden.
* Deel een quote met een mooi inzicht.
* Een link naar een toepasselijke podcast die jou heeft geholpen bij het ervaren van werkgeluk.
* Een toegangskaartje voor een niet te missen bezienswaardigheid in jouw gemeente.

Uiteraard allemaal het liefst met een verbinding naar werkgeluk, het openbaar bestuur of het vak.
Een combinatie mag natuurlijk ook en samenwerkingen van meerdere gemeenten zijn ook van harte welkom! Alles is mogelijk, denk “out of the box”! 

Wil je meedoen, heb je een idee of kom je er niet uit ? Neem gerust contact op met Sophie Schijf of Marjolein de Graaf (producenten van het jubileumjaar);
Image not found