Match met een jonge ambtenaar

Jong en aanwezig: ga jij de match aan?!
Laat een jonge ambtenaar met je meelopen!

Hoe ben je als gemeentesecretaris aanwezig in de organisatie en in je gemeente? Geef jonge ambtenaren een inkijkje in jouw dagelijks werk als gemeentesecretaris en ga in gesprek over jouw aanwezigheid. Wil jij hierbij worden uitgedaagd door de verfrissende inzichten van jonge ambtenaren? Geef je dan nu op!

FUTUR organiseert in samenwerking met de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS) weer een match met gemeentesecretarissen! Dit evenement valt onder de #RoadtoHartvanBrabant en is een voorbereiding op het VGS-congres dat in september plaatsvindt.

Aanwezige ambtenaar en gemeentesecretaris
Het thema voor het VGS-congres 2018 in Regio Hart van Brabant is the essence of presence: hoe ben jij als gemeentesecretaris aanwezig in je organisatie en in je gemeente? Tijdens dit event van FUTUR in de aanloop naar het congres ligt de nadruk op het geïnspireerd te raken over het werk van een gemeentesecretaris en wat jij als gemeentesecretaris kan leren van de manier waarop jonge ambtenaren aanwezig zijn in een organisatie en in de samenleving. Deze match geeft je nieuwe inzichten over hoe jonge ambtenaren de aanwezigheid van gemeentesecretaris ervaren, welke ideeën zij hierover hebben en hoe zij dit toepassen in hun dagelijks werk. Het is natuurlijk ook gewoon een mooi moment om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen!

Wat houdt de match precies in?
Tot 20 juni kun je je opgeven via dit deelnameformulier. Je wordt dan gematched aan een jonge ambtenaar. In de week van 2 tot en met 6 juli vindt deze uitwisseling plaats. Reserveer ook alvast donderdag 5 juli tussen 14.30 en 17.00 in je agenda voor het terugkomevent Jong & Aanwezig. Ongeacht of je meedoet met de matching, verwelkomen we je als gemeentesecretaris of jonge ambtenaar dan van harte op het stadskantoor in Utrecht. Het belooft een prikkelende middag te worden waar we aan de slag gaan met fysieke aanwezigheid! Tegelijkertijd is het een mooi ontmoetingsmoment voor jonge ambtenaren en gemeentesecretarissen. Via deze link kan je je opgeven voor het Jong & Aanwezig evenement.

Benieuwd naar eerdere ervaringen?
Vorig jaar organiseerde FUTUR deze matching ook. Toen in het kader van de #RoadtoAmsterdam. Maar liefst 85 matches zijn er toen tot stand gekomen! Lees hier en hier meer over de ervaringen van eerdere deelnemers.