Bijeenkomst voor loco-gemeentesecretarissen

Op woensdagmiddag 19 juni van 16.00 – 19.00 uur organiseren we een bijeenkomst voor loco-gemeentesecretarissen. De bijeenkomst is bedoeld om nader kennis te maken en met elkaar in gesprek te gaan over het vak van loco-gemeentesecretaris. Dit op verzoek van een aantal loco-secretarissen om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Als VGS willen we dit, aanvullend op het nieuwe leeratelier voor loco-gemeentesecretarissen die razend populair (én volgeboekt) is, dan ook graag faciliteren.

‘Als loco-gemeentesecretaris vorm je samen met de gemeentesecretaris een meerhoofdige directie en geef je leiding aan de teammanagers. De gemeentesecretaris is eindverantwoordelijk voor de geleverde resultaten en voor de directe aansturing van de organisatie. Jij bent als loco-gemeentesecretaris primair verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en draagt zorg voor optimale afstemming en samenwerking binnen de organisatie. Als loco-secretaris vervang je bij verhindering of afwezigheid de gemeentesecretaris’. Een wellicht ‘standaard’ functieomschrijving van een loco-gemeentesecretaris. Maar is dit zoals jij je rol als loco-gemeentesecretaris vervult? Onder leiding van René Grotens, gemeentesecretaris Zeist, gaan we met elkaar in gesprek over hoe jij invulling geeft aan jouw rol als loco-gemeentesecretaris. Waar liggen jouw verantwoordelijkheden, hoe vervul je jouw rol en hoe werk je samen met jouw gemeentesecretaris?

De bijeenkomst vindt plaats in het mooie stadhuis van Zeist waar we je om 16.00 uur van harte welkom heten. Tussendoor is er een drankje en een lichte maaltijd en om 19.00 uur sluiten we de bijeenkomst met elkaar af. Via de link aan de rechterkant van deze pagina kun je je aanmelden.

We ontmoeten je graag op 19 juni in Zeist!

Inschrijven

Bent u lid van de vereniging? Log dan eerst in.
Niet-leden kunnen zich niet aanmelden op dit event.